Μήνυμα Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Φίλες και Φίλοι,

Η αίθουσα του «Μίμης Φωτόπουλος» είναι και φέτος  έτοιμη να μας υποδεχτεί. Στον γνώριμο φιλόξενο χώρο του θα δίνουμε και πάλι το συνήθη ραντεβού μας με τους αγαπημένους ήρωες και πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης.

Και αυτό το καλοκαίρι, θα συντροφεύει τα βράδια μας με ταινίες, ως επί το πλείστον, πρώτης προβολής αλλά και παλαιότερες, όλες υψηλής ποιότητας. Από ταινίες δράσης, κοινωνικές, αισθηματικές μέχρι κωμωδίες και κινούμενα σχέδια, θα συνθέτουν τις επιλογές διασκέδασης των φίλων της έβδομης τέχνης.

Και φέτος, όπως και κατά τα προηγούμενα χρόνια, θέλουμε ο δημοτικός μας κινηματογράφος να παραμείνει δημοφιλή και προσιτή πρόταση ψυχαγωγίας για όλους, προσφέροντας ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Για αυτό εξακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια να διατηρούμε στα χαμηλότερα επίπεδα της αγοράς την τιμή εισόδου μας.

Θέλουμε όλοι ανεξαιρέτως, με τις συντροφιές τους να απολαύσουν και το φετινό καλοκαίρι αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές σε ένα περιβάλλον δροσερό σε αυτή την όμορφη γωνιά της πόλης μας.

Γιώργος Πατούλης
Δήμαρχος Αμαρουσίου
Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε